Selasa, 30 Disember 2014

MTB METRO HULU SELANGOR

Team kami sekali lagi telah diberikan tangungjawab bagi memberikan perkhidmatan sport massage kepada peserta MTB METRO yang kali ini dijalankan di Hulu Selangor. Dimaklumkan peserta yang mengambil bahagian adalah melebihi 1000 orang. Ini adalah kejohanan MTB Merto yang terakhir untuk tahun 2014 ini.


Kemeriahan MTB kali ini dapat dilihat dengan kehadiran pihak penaja yang memberikan sumbangan serta hadir sendiri ke lokasi kejohanan bagi memeriahkan lagi kejohan penutup bagi tahun 2014.

VVIP yang hadir juga memeriahkan lagi kejohanan kali ini. Yang baiknya, VVIP iaitu Datuk Musa Yusof Director Domestic Marketing Division Tourism Malaysia juga datang ke tempat kami untuk merasa sendiri kebaikan urutan sukan yang kami sediakan.

BERSAMA DATUK MUSA YUSOF
Secara keseluruhannya kami dari Team Terapi Sukan merasakan sangat berbesar hati kerana diterima dan diberikan kepercayaan yang tinggi daripada pihak penganjur terutama pihak Metro dan D Wish Management selaku penganjur serta pegawai-pegawai teknikal yang banyak membantu dalam memperosikan sport massage di Malaysia.Sampai jumpa lagi di tahun 2015. Kami dari Team Terapi Sukan mengucapkan jutaan terima kasih serta tahniah kepada pemenang sepanjang tahun ini.

0 ulasan: